top of page

Zo lang mogelijk van je lingerie genieten

Bijgewerkt op: 24 mrt. 2022

Naast het dragen van je mooie en delicate lingerie moet je ze natuurlijk ook wassen. Wij raden aan om je lingerie dan ook met de hand te wassen en niet gewoon bij de overige was in de wasmachine te gooien. Waarom niet?


Veel beha's zijn gemaakt van kwetsbare, delicate stoffen zoals satijn, kant of zijde en die je wil je natuurlijk zo mooi mogelijk houden. Wanneer je jouw lingerie lukraak in de wasmachine gooit bij je andere kledingstukken dan kunnen, naast dat de stof minder mooi wordt, ook de beugel en de cups van jouw mooie beha vervormen. Daarnaast kunnen de beugels los komen. Misschien heb je wel eens je wasmachine horen aanlopen waarbij na onderzoek de beugel door de trommel is geschoten. OEPS! Kapotte beha en in het ergste geval ook een kapotte wasmachine.Om je lingerie zo lang mogelijk mooi te houden is er SOAK. Dit wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor delicate en fijne stoffen zoals lingerie en het is eenvoudig in gebruik, zelfs zo eenvoudig, een kind kan de was doen.


Hoe dan? Je vult een teiltje water met wat Soak, leg je lingerie er in en laat het goedje even weken. Na een kwartiertje haal je het er schoon weer uit. Spoelen mag maar hoeft zeker niet.


Naast zeer vriendelijk voor je lingerie en badmode is het ook biologisch afbreekbaar en dus milieuvriendelijk. Verkrijgbaar in zowel verschillende geuren als ook zonder parfum in flacons van 90ml en 375 ml.

 

Ben jij nou druk, drukker, drukst en heb je een hekel aan een handwasje? Was dan je beha alleen samen met kledingstukken van hetzelfde materiaal op een fijnwasprogramma van maximaal 30 graden en het liefst in een waszakje.

 

Wil jij ook zo lang mogelijk profiteren van jouw mooie lingerie? Bestel dan eenvoudig online een flesje Soak of kom langs bij Daisy's Lingerie op het Ritsevoort in Alkmaar.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page