top of page
GARANTIE

Daisy’s Lingerie staat voor kwaliteitsproducten. Bij de aankoop van een product heb je altijd een wettelijke garantie. Dit betekent dat je recht hebt op een goed product. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat je een product een bepaalde tijd op een normale manier moet kunnen gebruiken.

Er kan geen garantie worden geven op fluoriserende en metallic kleuren zoals goud, brons, zilver en lurex. Tevens vallen allerlei applicaties zoals bijvoorbeeld steentjes, pailetten, kralen, veertjes, leer, etc. ook niet onder garantie. Twijfel je? Neem altijd contact met ons op zodat wij er even naar kunnen kijken.

 

Controleer bij aankoop uw lingerie en/of badkleding goed, omdat uit hygiënische overwegingen deze producten doorgaans niet geruild kunnen worden. Pas altijd uw lingerie en badkleding in de winkel en laat u adviseren. Te kleine badkleding moet altijd een grotere spanning verdragen, en zal daarom ook eerder slijten. Bovendien kunnen naden of stiksels stuk springen welke soms zeer moeilijk of niet mooi te herstellen zijn. 

 

Onze producten mogen niet in aanraking komen met cosmetica, verzorgings- en zonproducten. Vermijd ruwe oppervlakten zoals glijbanen, betonvloeren, tegelwanden en jacuzzu’s om pillen te voorkomen. Wij geven geen garantie op slijtage bij badkleding. 

 

Het komt heel vaak voor dat een product ook fabrieksgarantie heeft. Dit houdt in dat bij aantoonbare fabrieksfouten de artikelen kunnen worden omgeruild of worden teruggenomen. Bewaar daarom ook altijd de bon. Wegens hygiënische redenen hebben de producten bij Daisy’s Lingerie alleen een garantie op fabrieksfouten.

 

Om uw zo goed en efficient mogelijk te kunnen helpen bij een klacht over een aangekocht product vragen wij u om dit kenbaar te maken door in de winkel langs te komen of even een mailtje te sturen naar info@daisyslingerie met bijbehorende foto’s van het defecte item.

bottom of page