Heerlijke lentekriebels

Bijgewerkt op: 7 apr.

Ben jij ook zo blij? De lente is begonnen, de temperaturen lopen langzaam op en de maatregelen zijn eindelijk verleden tijd. Schoonmaakkriebels, tulpen in een vaas en die donkere winterkleding aan de kant. Tijd voor iets nieuws! Bij Daisy's Lingerie hebben we de voorjaar- en de zomercollecties fris hangen. Kom je ook naar de winkel voor de nieuwste lentesetjes? Hierbij al een kleine selectie van de nieuwe voorjaarslingerie.


 

Marie Jo Agnes

De Marie Jo Agnes heeft een zacht hemelsblauwe basis met een gedecoreerde rijke look. Verleidt met gesofisticeerde bloemenbroderie en retro nopjestule. De fijne schouderbandjes vormen de kers op de taart.

 

Prima Donna Madison Pink Daimond

De lente is begonnen met deze mooie Madison Pink Daimond van Prima Donna. Als basis heeft de Madison Pink Diamond versie zacht roze wafelstructuur met kant en een trendy bloemenprint in zachte tonen. Het kant bovenaan past perfect rond je borsten met als resultaat een volmaakt rond silhouet.

 

Prima Donna Las Salinas

Je krijgt echt 'mooi weer' kriebels van de Prima Donna Las Salinas collectie. De basis is uitgevoerd in een crèmekleur met daaroverheen een all-over broderie in felle kleurtjes. De opvallende bandjes mogen zeker gezien worden onder je tops en jurkjes. Echt een lijn om vrolijk van te worden.

 

De winkel hangt vol met de nieuwe lente & zomercollecties. Benieuwd? Kom lekker shoppen bij Daisy's Lingerie op het Ritsevoort in Alkmaar. Tot snel!

182 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven