Marc & Andre lingerie

Marc & André

De geschiedenis van het merk Marc & André begon in Frankrijk. Vanaf het begin stond de creatie van elegante badpakken met origineel ontwerp centraal. Met de snel groeiende populariteit van het merk, kwam halverwege de jaren 90 internationale erkenning vanwege het competente marketing- en productiebeleid.

Tegenwoordig is Marc & André een populair merk dat voldoet aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten en altijd imponeert met het unieke ontwerp en de hoge productkwaliteit. Marc & André-ontwerpers werken samen met de wereldberoemde modehuizen en grote modebureaus, waardoor de collecties altijd vrouwelijk, uniek en op de nieuwste manier zijn. Elke collectie heeft de kenmerken van een bepaalde stijl: van lichte klassieke tonen tot de beste modetrends.

 
Marie-Jo-Avero Natural low res

Marie Jo

Marie Jo brengt een collectie bestaande uit pittige designerlooks en intens diepe kleuren. De lingerie van Marie Jo is luxe, vrouwelijk en verleidelijk. De bh's, slips en body's hebben sierlijke kanten details en zijn gemaakt van het allerzachtste materiaal. Het Belgische Marie Jo staat seizoen na seizoen voor pure luxe zonder overdaad.

 

 

Marie Jo Swim, pure luxe

Marie Jo lanceert dit jaar een badmodelijn, Marie Jo Swim. En het is schitterend! De badmode items staan voor pure luxe en elegantie. Dit is terug te zien in de stijlvolle kleuren, de ongelofelijke pasvormen en de subtiele details.Marie Jo brengt in de volledige collectie een unieke combinatie van kwalitatieve materialen, stijlvolle kleuren en een ongelofelijke pasvorm. Pure luxe. Marie Jo Swim koop je in Alkmaar bij Daisy's Lingerie. Bekijk hier de website van Marie Jo.

Marie Jo Swim 2019